Scroll Top
Ηλίου, 2ος όροφος Ν. Ηράκλειο 14122

Η κόρη μου ξαναβρήκε τον μπαμπά της

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάει κάποιος που ταλαιπωρείται από τις αιμορροΐδες. Ο πόνος και η ταλαιπωρία είναι το ένα ζήτημα. Αυτό που δεν μπορείτε να φανταστείτε είναι ο αντίκτυπος που έχει στην ψυχολογία σου και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου.

Φοβόμουν να πάω στην τουαλέτα. Φοβόμουν να φάω κι έμενα πολλές φορές νηστικός, ελπίζοντας πως έτσι θα αποφύγω να πάω στην τουαλέτα. Ο διαρκής πόνος κι η ενόχληση με έκαναν εριστικό, απότομο, νευρικό. Κι αυτό με έκανε απόμακρο, με έκανε να είμαι απών από τις παρέες, την οικογένειά, τη ζωή της κόρης μου.

Δεν πήγαινα στις σχολικές εκδηλώσεις και τις παραστάσεις του μπαλέτου γιατί το να καθίσω για ώρες σε ένα άβολο κάθισμα ήταν εφιαλτική προοπτική. Δεν πήγαινα μαζί τους κινηματογράφο, θέατρο, πουθενά που θα έπρεπε να οδηγήσω ή να κάθομαι στο αυτοκίνητο. Δεν ήθελα να είμαι με κόσμο γιατί είχα το φόβο ότι θα αφήσω ένα κόκκινο αποτύπωμα στον καναπέ. Δεν ήθελα να με βλέπει να είμαι γερμένος στα μαξιλάρια κι έτσι πήγαινα πολύ νωρίς στο κρεβάτι, απέχοντας από τα πάντα.

Οι αιμορροΐδες με ταλαιπωρούσαν για περισσότερα από 7 χρόνια, μέχρι που αποφάσισα να κάνω την επέμβαση και να απαλλαγώ από αυτές. Πήγα το πρωί, η επέμβαση κράτησε μερικά λεπτά κι έφυγα σε περίπου 2 ώρες. Είναι τόσο εύκολο.

Έγινα άλλος άνθρωπος, κάποιος που η κόρη μου δεν είχε γνωρίσει. Κάποιος που γελά, που βγαίνει για φαγητό, που πάει μαζί της για μπάνιο, που κάνει μαζί της ποδήλατο.

Αν έχετε κάποιον άνθρωπο στη ζωή σας που τον αγαπάτε και τον ταλαιπωρούν οι αιμορροΐδες, σώστε του τη ζωή. Πιέστε τον, παρακαλέστε τον, εκβιάστε τον για να αποφασίσει να κάνει την επέμβαση με τη ΜΕΘΟΔΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ. Κλείστε του ένα ραντεβού και πηγαίνετέ τον ακόμα και σηκωτό αν χρειαστεί.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.