Scroll Top
Ηλίου, 2ος όροφος Ν. Ηράκλειο 14122

Οι αιμορροΐδες φεύγουν ΜΟΝΟ με επέμβαση

Κάθε μέρα που ζείτε με τη φρικτή ταλαιπωρία των αιμορροΐδων είναι μια μέρα χαμένη από τη δουλειά σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας, τη ζωή σας.

Η Ιατρική σας δίνει την επιλογή. Ούτε μια μέρα ακόμα πόνος, αγωνία, δυσφορία. φόβος εξευτελισμού.

Οι αιμορροΐδες φεύγουν ΜΟΝΟ με επέμβαση. Ανώδυνα, άμεσα, χωρίς παρενέργειες, με 99,7% επιτυχία.

Η αιμορροϊδοπάθεια, «μητέρα» των πρωκτικών παθήσεων (αποστημάτων, συριγγίων, αιμορροϊδικών πολύποδων, πρωκτικών θηλών) οφείλεται στην υπερτονία του σφιγκτηρικού συστήματος.

Είναι η νόσος του πολιτισμού μας, μιας και η αιμορροϊδοπάθεια  είναι αποτέλεσμα του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής. Η αντιμετώπισή τους είναι ιατρικώς κατοχυρωμένη διαδικασία που ο Δρ Γρηγοριάδης και το επιτελείο του έχει εφαρμόσει με επιτυχία σε περισσότερες από 64.000 περιπτώσεις ασθενών, ηλικίας από 3 μέχρι 92 ετών.

Μπορείτε αυτή τη στιγμή να δρομολογήσετε τη λύση του προβλήματος. Τηλεφωνήστε αμέσως για ένα ραντεβού με το Δρ Γρηγοριάδη και σημειώστε αυτή την ημέρα στο ημερολόγιό σας. Είναι η πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας χωρίς αιμορροΐδες. Με επικεφαλής τον Δρ Γρηγοριάδη, έναν από τους 4 κορυφαίους Ιατρούς στον πλανήτη στον τομέα του, μια ιατρική ομάδα αξιολογεί τα περιστατικά κι αποφασίζει άμεσα τη μέθοδο εκλογής για την άριστη ιατρική αποκατάσταση του προβλήματος. Η επέμβαση ορίζεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και διενεργείται σε άψογα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις.

Με τη διαδικασία της «βραχείας νοσηλείας» (one day clinic) οι ασθενείς ύστερα από τον τυπικό εργαστηριακό και κλινικό έλεγχο υποβάλλονται σε εγχείρηση διαρκείας συνήθως 2-3 λεπτών και επανέρχονται στις καθημερινές δραστηριότητές τους μετά δίωρο περίπου (μπορούν επίσης να τραφούν και να οδηγήσουν αυτοκίνητο αμέσως).

Οι αιμορροΐδες είναι πρόβλημα μόνο αν το θέλετε εσείς !!! Η επέμβαση διαρκεί μερικά λεπτά, είναι απολύτως ασφαλής και με άριστα αποτελέσματα, κι εσείς φεύγετε, αμέσως, χωρίς νοσηλεία, χωρίς πόνους , χωρίς αιμορροΐδες.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.