Scroll Top
Ηλίου, 2ος όροφος Ν. Ηράκλειο 14122

Παίζουν – κυριολεκτικά – με τον πόνο σας

Καμιά κρέμα, αλοιφή, χάπι, δίαιτα, γιατροσόφι, δεν μπορεί να σε απαλλάξει από το μαρτύριο των αιμορροΐδων. Όσοι κι όποιοι το ισχυρίζονται αυτό δεν έχουν  κανένα ιατρικώς βάσιμο επιχείρημα και παίζουν – κυριολεκτικά – με τον πόνο σας. Στην καλύτερη περίπτωση, θα έχετε μια πρόσκαιρη κι ελαφριά ανακούφιση από κάποια συμπτώματα, χωρίς διάρκεια.

Δυστυχώς, προσεκτικά διατυπωμένες υποσχέσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα περιοδικά, ακόμα και την τηλεόραση, προσφέρουν ελπίδα σε απελπισμένους ανθρώπους. Αποτέλεσμα είναι να παρατείνουν το μαρτύριό τους, γιατί τους καθυστερούν από την προσφυγή στη μοναδική πραγματική, μόνιμη λύση.

Οι αιμορροΐδες φεύγουν ΜΟΝΟ με επέμβαση. Ανώδυνα, άμεσα, χωρίς παρενέργειες, με 99,7% επιτυχία.

“Η Ιατρική δεν υπόσχεται θαύματα. Παρουσιάζει αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα”.

Ποιος το λέει αυτό ?!

Ο Δρ Γιώργος Γρηγοριάδης, ο οποίος έχει κάνει περισσότερες από 64.700 επεμβάσεις, παγκοσμίως πρώτος και με μεγάλη διαφορά σε αριθμό επεμβάσεων.  Το ποσοστό επιτυχίας είναι 99,7 %, χωρίς παρενέργειες, σε ασθενείς ηλικίας από 3 έως 92 ετών, με οποιασδήποτε έντασης συμπτώματα.

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο για κάθε ασθενή – ξαναπαίρνει πίσω τη ζωή του. Το κόκκινο δεν είναι πια πόνος, αγωνία και φόβος εξευτελισμού.

Με τη διαδικασία της «βραχείας νοσηλείας» (one day clinic) οι ασθενείς ύστερα από τον τυπικό εργαστηριακό και κλινικό έλεγχο υποβάλλονται σε εγχείρηση διαρκείας συνήθως 2-3 λεπτών και επανέρχονται στις καθημερινές δραστηριότητές τους μετά δίωρο περίπου (μπορούν επίσης να τραφούν και να οδηγήσουν αυτοκίνητο αμέσως).

«Είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι άνθρωποι ταλαιπωρούνται φρικτά για χρόνια  ενώ υπάρχει μία ασφαλής, εύκολη κι εξαιρετικά αποτελεσματική λύση»

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.